Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » Meidän jälkeemme ei jää siivottavaa
Sponsoroitu

Ihanan huoletonta! Näin voi todeta, kun pääsee rentoutumaan tarkasti siivotussa kodissa. Juuri tämän tunteen siivousyritys WashUP tarjoaa asiakkailleen.

Keskustelimme WashUP Oy:n toimistopäällikkö Sanna Sanin kanssa siitä, mikä tekee heidän palvelustaan ainutlaatuisen.

– Halusimme ratkaista ongelmat, joita monet siivouspalveluiden käyttäjät kohtaavat: epäluotettava palvelu, hitaat vastausajat ja jatkuvasti vaihtuvat siivoojat. Siksi loimme täysin huolettoman palvelun, Sanna kertoo.

Siivousyritys kouluttaa työntekijänsä ainutlaatuisella, lähes kuukauden mittaisella koulutusohjelmalla – ainoana Suomessa. Tämä takaa siivouksen korkean ja muuttumattomana pysyvän laatutason. Kaikki hoituu asiakkaalle vaivattomasti vastuullisuutta unohtamatta.

– Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että sama tuttu siivooja käy heidän kotonaan joka kerta. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja meillä yhteydenottoihin reagoidaan nopeasti. Sopimus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi työntekijöillämme on sovellus, josta he näkevät kohteen tiedot ja erityistoiveet ajantasaisesti, Sanna toteaa, ja jatkaa:

– Käytämme vain ympäristöystävällisiä ja ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat turvallisia sekä siivoojalle että asiakkaalle. 

Valttina hyvinvoivat työntekijät

WashUP on yli 80 työntekijän yhteisö, jossa eettisyys ja hyvinvointi ovat keskiössä.

– Työntekijämme voivat hyvin, ja se näkyy suoraan asiakastyytyväisyydessä. Suurin osa työskentelee kokoaikaisesti, ja tiimihenkeä vahvistavat muun muassa pitsaperjantait, virkistyspäivät ja yhteiset matkat.

WashUPilla onkin jo yli 100 viiden tähden arvostelua Googlessa ja 9/10 uudesta asiakkaasta tulee suositusten kautta. Yritys antaa kotisiivouksille laatutakuun.

– Asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua, joka lisää hyvinvointia. Meidän jälkeemme ei jää siivottavaa – vain puhdas koti, jossa voi rentoutua ja nauttia elämästä ilman turhaa stressiä, Sanna päättää hymyillen.

Haluatko helpottaa arkeasi kodin siivouksella?

Next article