Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » Kehon mittaaminen – avain terveyteen
Sponsoroitu

Kehoon liittyvien mittausten avulla on mahdollista seurata kehon olleellisia arvoja ja kiinnittää huomiota mahdollisiin terveysriskeihin.

Kehonkoostumuksen, verenpaineen ja puristusvoiman mittaaminen tarjoaa arvokasta tietoa terveydestä ja toimintakyvystä. Mittaukset auttavat seuraamaan kehon tärkeitä arvoja ja havaitsemaan mahdollisia terveysriskejä ajoissa. Bodymaja Oy:n toimitusjohtaja Aapo Hirvensalo kertoo, että vaikka elintavoilla on merkittävä vaikutus hyvinvointiin, elintapamuutosten positiiviset tulokset jäävät usein huomaamatta.

– Mittaukset mahdollistavat muutosten seuraamisen ja auttavat ymmärtämään, miten arkiset valintamme vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin. 

Kenen mittaukseen sitten kannattaa ryhtyä? Hirvensalo suosittelee mittausta erityisesti kuntoilijoille, painonhallintaan, ikääntyville ja henkilöille, joilla on jo todettuja terveyteen vaikuttavia riskitekijöitä.

– Aina parempi, jos aloittaa kehon seuraamisen jo nuorena aikuisena. Kun mittaustulokset yhdistää elintapoihin arjessa, alkaa vähitellen ymmärtää, mikä on yhteydessä kehonkoostumukseen ja muihin mittareihin.

Bodymajalla markkinoiden parhaat Inbody 770 -mittalaitteet

Bodymaja on Hirvensalon mukaan ainutlaatuinen yhdistelmä hyvinvointialustaa ja konkreettisia mittauspisteitä, joita on kauppakeskuksessa ympäri Suomen. 

– Bodymajan itsepalvekukonseptilla asiakas pääsee helposti laadukkaisiin mittauksiin ja saa tulokset heti mittaamisen jälkeen selkokieliseen OmaBody-raportointipalveluun. 

Mittausten hinnat sisältävät OmaBody-hyvinvointialustan käytön, jossa tulokset säilyvät ja jossa niitä pääsee mittauksesta toiseen vertailemaan kehitetyillä työkaluilla. Suurimman hyödyn saa säännöllisellä mittaamisella.

– Selvästi suosituimmat pakettimme ovat sarjakortteja, joissa mittauksen hinta tippuu 7–12 euron kuukausitasolla hyvin pieneksi, Hirvensalo kuvailee. 

Bodymajan raportointipalvelu perustuu Hirvensalon mukaan yli 60 000 mittauksen kokemukseen, mikä takaa asiakkaille tarkan ja hyödyllisen tiedon. 

– Yksittäisellä toimijalla ei kerry montaa mittausta vuodessa ja ammattitaito usein henkilöityy, mutta meillä asiakas hyötyy valtavasta kokemuksestamme aina.

Kiinnostuitko kehon mittauksesta?

Next article