Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » Ihanaa tulla siivottuun kotiin! – Kotisiivous helpottaa kiireistä arkea
Sponsoroitu

Moni mieltää kotisiivouksen luksuspalveluksi turhaan, koska kotitalousvähennyksen jälkeen se on yleensä halvempi kuin kampaajakäynti tai viikon ruokaostokset.

– Perheiden arki on useilla yhtä hulinaa eikä kukaan halua viettää lauantaiaamua kinastelemalla siivouksesta. Mieluummin lähdetään lasten kanssa vaikka retkelle, sanoo Leena Meri Lempi Kodinhoito Oy:stä.

Lempillä räätälöidään jokaiselle juuri heidän tarpeisiinsa sopiva siivoussopimus.

– Jotkut toivovat, että siivooja järjestelee, ulkoiluttaa koiran, silittää tai ripustaa verhoja. Toisille taas on tärkeää, että siivooja seurustelee iäkkään kanssa.

Osa asiakkaista haluaa ensin kokeilla palvelua, jonka jälkeen he yleensä päätyvät tilaamaan säännöllisen siivouksen.

– Meillä on kaikissa palveluissamme 100 % tyytyväisyystakuu. Osalle teemme lisäksi siivouksen vuosikellon, johon kirjataan saunan, uunin ja ikkunoiden pesut sekä ilmanvaihtosuodattimien puhdistus.

Kotiin tulee tuttu siivooja

Lempi Kodinhoito nimeää jokaiselle asiakkaalle oman siivoojan.

– Tuttu siivooja on tärkeä osa palveluamme, jota monet arvostavat.

Ikäihmisille ja heidän läheisilleen tuttu siivooja tuo turvaa.

– Siivous mahdollistaa kotona asumista ja voimme myös kahvitella ja laittaa ruokaa. Ja jos toimintakyky on alentunut, siivouksen saa ilman arvonlisäveroa.

Vastuullisuus on osa laadukasta siivousta

Lempillä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole vain sanoja – vaan myös tekoja. Yritys huolehtii, että työntekijällä on aikaa suorittaa työ hyvin ja huolellisesti.

– Kun työntekijä voi hyvin ja haluaa tehdä meillä töitä, se näkyy asiakkaalle ilona ja hyvänä työn laatuna. Juuri mitattu NPS onkin 90.

Toinen tärkeä siivouksen vastuullisuuteen vaikuttava asia on kulkeminen.

– Kun asiakkailla on kotonaan siivousvälineet ja -aineet, siivoojamme voivat kulkea koteihin julkisilla kulkuvälineillä. Tämä on yksi konkreettisista teoista, jolla panostamme ympäristövastuullisuuteen, yhteen arvoistamme, Meri hymyilee.

Etsitkö luotettavaa siivoojaa?

Soita 010 2488 800 ja lue lisää palvelustamme

Next article