Skip to main content
Etusivu » Kauneudenhoito » LPG endermologie ennaltaehkäisee, hoitaa ja edistää paranemista
Sponsoroitu

LPG endermologie tarjoaa apua ja helpotusta ja jokaisen hoitokerran jälkeen kipu helpottuu, pistelytuntemukset, väsyneet jalat, turvotus ja jopa suonikohjut katoavat. Hoito voi myös parantaa immuunijärjestelmän toimintaa. Hoidot tarjoavat terveyttä ja hyvinvointia naisen kaikissa elämänvaiheissa.

Raskaus

Raskauden aikana jalkojen turvotusta voidaan helpottaa, jolloin jalat tuntuvat kevyiltä raskauden loppuun asti. Raskauden jälkeen sektioarven hoito aikaisessa vaiheessa tekee arvesta joustavan ja paremman näköisen. LPG endermologie nopeuttaa venyneen ihon kiinteytymistä.

Kasvohoidot ja anti-aging

Anti-aging-hoidot, kaksoisleuka, juonteet ja rypyt, rinnat ja dekoltee, solujen uudistuminen, turvotus, huulet ja silmänympärysiho – iho on LPG endermologie -kasvohoidon jälkeen kiinteämpi ja kimmoisampi. Lisäksi rypyt tasoittuvat ja ihon luonnollinen hehku palautuu.

Kiinteyttävä hoito kasvoille ja vartalolle stimuloi fibroplasteja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy. Iho kosteutuu myös hyaluronisynteesin käynnistymisen myötä jopa 80 % enemmän (tieteellinen tutkimus Prof Humbert 2013).

Hoikistava vaikutus

Tutkittu hoikistava hoito-ohjelma paikallisen rasvan hoitoon lisää 70 % lipolyysin tehoa. Lipolyysissä rasvasolut luovuttavat energiaa lihasten käyttöön jolloin rasvan määrä vähenee vähitellen. Vapautunut rasva on energiaa, joka lisää jaksamista arjessa kuin myös kestävyysurheilussa. Hoito tasoittaa myös muhkuraista selluliitti-ihoa.

Arvet

Esimerkiksi rintasyövän seurauksena syntyneitä arpia voidaan hoitaa missä tahansa syöpä- hoitojen vaiheessa. Hoito tulehtuneen arven ympärillä pehmittää kudosta, joka optimoi hyvän kollageenin tuotantoa. Hoito ehkäisee myös kiinnikkeiden syntymistä sekä fibroosia. Raajan turvotessa LPG endermologien tutkittu hoito-ohjelma vähentää turvotusta kolme kertaa tehokkaamin kuin manuaalinen lymfa.

Vaihdevuodet

Tässä elämänvaiheessa kehossa tapahtuu paljon muutoksia, muun muassa laskimoverenkierron heikentymistä, väsymystä, univaikeuksia, lihasmassan vähentymistä, ihon veltostumista, painonnousua, kipuja ja turvotusta. Usein kivut ja säryt haittaavat nukkumista ja jopa liikkumista. LPG endermologien hoitojen avulla vaihdevuodet on mahdollista elää helpommin.

Rasvaimu ja täyteaineet

LPG endermologie tarjoaa valmiita tutkittuja hoito-ohjelmia esteettisen lääketieteen valikossa ennen ja jälkeen toimenpiteen. Tulos on täydellinen esimerkiksi rasvaimun ja täyteainehoitojen yhteydessä.

Kiinnostuitko LPG endermologie -hoidoista?

Next article